opc_loader


De zomer staat voor de deur en dat betekent één ding: het is tijd om je garderobe te vernieuwen met de nieuwste trends! Menlook, jouw favoriete webshop voor herenmode, heeft alles wat je nodig hebt om deze zomer in stijl door te brengen. Van levendige t-shirts tot chique zomeroverhemden, we hebben een uitgebreide gids samengesteld om je te helpen de perfecte zomerlook te vinden.

Zomer T-Shirts van No106

De zomer is het seizoen van kleur en comfort, en de t-shirts van Menlook stellen niet teleur. Neem bijvoorbeeld het 'Design T-Shirt Orange in Black' - een gedurfd stuk dat kunst en mode combineert. Het levendige oranje contrasteert prachtig met de zwarte achtergrond, waardoor het een echte blikvanger is. Het T-shirt is met de hand bewerkt met een ongeëvenaarde aandacht voor detail, wat resulteert in een kledingstuk dat zowel uniek en bijzonder als duurzaam is. Het design van het T-shirt is opvallend en onderscheidend, met een levendige oranje kleur die contrasteert met het zwarte stone washed katoen voor een opvallend effect.

Wat dit T-shirt echt uniek maakt, is het handwerk dat in elk stuk gaat. Dit zorgt voor een niveau van detail en vakmanschap dat zelden wordt gezien in hedendaagse kleding. Elk T-shirt is een kunstwerk op zich, waardoor je garderobe een vleugje originaliteit krijgt.

Voor degenen die de voorkeur geven aan iets subtielers, maar nog steeds uniek, is het 'Kleurrijk T-Shirt Lines' een perfecte keuze. De veelkleurige lijnen zijn speels en voegen een vleugje persoonlijkheid toe aan elke casual outfit. 
Dit unieke T-shirt is een echte eyecatcher dankzij de kleurrijke ontwerpen en zwart getekende lijnen. Elk shirt is gemaakt in het Modekwartier en wordt in een beperkte oplage geproduceerd. Het gebruik van Oeko-Tex katoen zorgt ervoor dat het shirt niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk en huidvriendelijk is. Perfect voor wie op zoek is naar een uniek en duurzaam mode-item. 

En laten we de 'Color Stone T-Shirt' niet vergeten, T-shirt met kleurrijke vormen die doen denken aan stenen, in een levendig palet van licht tot donker groen, geel en contrasterend lichtblauw. Dit casual, kleurrijke en cool shirt is perfect voor festivals, lente en zomer. Met slechts 10 stuks beschikbaar, is dit een exclusieve toevoeging aan jouw kledingkast.

Zomer overhemden met korte mouw van Chenaski

Chenaski is een merk dat bekend staat om zijn opvallende retro prints en de zomercollectie is geen uitzondering. De 'Chenaski Jungle Leaves Green' is een overhemd dat je meeneemt naar een tropisch paradijs met zijn weelderige bladprint. Het te gekke retro overhemd met korte mouw is perfect voor de zomerse festivals, stranddagen, barbecue of een dagje uit in de stad.

De 'Japanse Wave Grijs’ van Chenaski is een subtiele knipoog naar de klassieke Japanse kunst en brengt een zen-gevoel in je garderobe deze zomer. Het grijze ‘Japanse Wave' retro overhemd met korte mouw van Chenaski brengt het Rock & Roll gevoel en de ontspannen en sfeer van de jaren '70 naar de moderne zomergarderobe. De combinatie van grijs accenten zorgt voor een levendige en hippe uitstraling, perfect voor de warme seizoenen. De grijze kleur maakt het veelzijdig genoeg om te combineren met verschillende broeken en shorts.

Tot slot is er de 'Chenaski Oak Creme Lila', een overhemd dat elegantie uitstraalt met zijn zachte kleurenpalet van lila, creme en unieke print met blaadjes. Dit retro overhemd is niet alleen een ode aan het verleden, maar ook een eigentijds fashion statement. Met zijn korte mouwen en lichte stof is het ideaal voor de zomerse dagen en avonden. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt het overhemd niet alleen comfort maar ook een luchtige en ademende ervaring. Het is een uitstekende keuze voor een avondje uit of een informele zakelijke bijeenkomst.

Sweaters van Menlook

De zomer is in volle gang en hoewel de dagen warm zijn, kunnen de avonden soms een beetje koel zijn. Daarom is het belangrijk om een paar stijlvolle sweaters in je garderobe te hebben. Menlook biedt een breed scala aan zomerse sweaters die perfect zijn voor de koelere zomeravonden.

De sweater ‘Blue Squares’ van het merk No106 is een geweldige keuze voor de zomer. Deze sweater is een unieke toevoeging aan je garderobe die stijl en duurzaamheid combineert. Deze grijze sweater is vervaardigd uit eco-vriendelijk katoen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor een heerlijk draagcomfort. Wat deze sweater met diverse bewerkingen extra bijzonder maakt, is de kleine oplage waarin hij wordt geproduceerd in het Modekwartier Arnem in het atelier van CLAU-D. Dit betekent dat je een exclusief kledingstuk draagt dat niet iedereen in zijn kast heeft hangen. Perfect voor degenen die op zoek zijn naar iets unieks en speciaals.

De groene sweater ‘Cirkels’ met drie handbewerkte cirkelvormen als apllicatie print ook van het merk No106, is een andere fantastische optie voor de zomer. Deze sweater heeft een opvallend cirkelpatroon dat een leuke twist geeft aan je zomeroutfit. De levendige groene kleur is zowel trendy als tijdloos, waardoor het een geweldige aanvulling is op elke garderobe.

Hoe te combineren

De sleutel tot het dragen van deze zomerse stukken is balans. Combineer een gedurfd bedrukt t-shirt met neutrale shorts of jeans om het shirt het middelpunt van je outfit te maken. Voor de overhemden, kies voor een heren broek en vooral de chino Acerno uit de collectie van Menlook om een gestroomlijnde zomerse look te creëren.

Accessoires zijn ook essentieel; een paar stijlvolle zonnebrillen, een horloge en armbanden kunnen je outfit compleet maken en je klaarstomen voor de zomer.

Conclusie

Menlook heeft een indrukwekkende collectie zomermode die zowel trendy als tijdloos is. Of je nu op zoek bent naar een statement piece of een subtiele toevoeging aan je zomergarderobe, Menlook heeft voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Vernieuw je stijl en omarm de zomer met open armen!

Laat ons weten welke stukken jouw favoriet zijn en hoe je van plan bent ze te stylen. Deel je Menlook zomerlooks met ons en inspireer anderen met je stijlvolle keuzes. Geniet van de zon en blijf stijlvol met Menlook!

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen